Όροι και Προϋποθέσεις

Πρωταρχικός σκοπός της εταιρείας As handmade - As fashion ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, που εδρεύει στην διεύθυνση Σολωμού 3 - 5 Άγιοι Ανάργυροι, 13565, Αθήνα, με τηλέφωνο επικοινωνίας 6977686457  είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του e-shop : www.ashandmade1.gr αλλά και την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις κατά την περιήγησή σας, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Η αποδοχή των όρων που αναφέρονται κάτωθι καθιστούν υπεύθυνο τον αγοραστή ως προς τη ανάγνωση και την κατανόηση της συμφωνίας που αποδέχεται. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή συμπληρωματική πληροφορία για τους όρους αποστολής, πληρωμών και εγγύησης το www.ashandmade1.gr δεν φέρει καμία ευθύνη εκτός εάν υπάρξει γραπτή ερώτηση από τον αγοραστή.

Γενικοί όροι χρήσης

To www.ashandmade1.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει ως σκοπό την πώληση προϊόντων χειροποίητων ειδών καθώς και είδη ρουχισμού.

Οι τιμές των προϊόντων στο www.ashandmade1.gr βρίσκονται κοντά σε κάθε προϊόν και σε ευανάγνωστη θέση. Εάν και εφόσον η εταιρεία κρίνει απαραίτητο, οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α (24% )Ο αγοραστής με την επιβεβαίωση της παραγγελίας οριστικοποιεί ότι θα παραλάβει το προϊόν στην τιμή που αποδέχτηκε ακόμα και αν τροποποιηθεί η τιμή του προϊόντος σε μέλλοντα χρόνο. Σε περίπτωση λανθασμένης καταχώρησης ως προς την τιμή του προϊόντος το www.ashandmade1.gr , θα ενημερώσει άμεσα τον αγοραστή και θα διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του.

Στο www.ashandmade1.gr , έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν η αγορά σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον έχουν συμπληρώσει: Επωνυμία εταιρείας, Αντικείμενο δραστηριότητας, Α.Φ.Μ. και Δ.Ο.Υ. 


Τρόποι παραγγελίας

Δικαίωμα παραγγελίας έχουν μόνο ενήλικα άτομα. Σε περίπτωση που τα στοιχεία που δόθηκαν δεν είναι αληθή το www.ashandmade1.gr δε φέρει καμία ευθύνη και επιβαρύνει τον αγοραστή με τα έξοδα αποστολής του προϊόντος. Η παραγγελία ισχύει εφόσον συμπληρωθούν τα απαιτούμενα πεδία στην ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας του www.ashandmade1.gr . Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρέπει απαραιτήτως ο καταναλωτής να διαβάσει, να κατανοήσει και να αποδεχθεί τους όρους χρήσης. Μερική ή και ολική ακύρωση ή αλλαγή της παραγγελίας γίνεται μόνο αφού έχει ενημερωθεί έγκαιρα το www.ashandmade1.gr , με αποστολή email στο ashandmade1@gmail.com  την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία courier.Σε κάθε άλλη περίπτωση ο αγοραστής επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής από και προς το κατάστημα, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της συνεργαζόμενης εταιρείας courier. Σε περίπτωση όπου έχει καταχωρηθεί λανθασμένα κάποιο προϊόν ως προς το απόθεμα του προϊόντος το www.ashandmade1.gr θα ενημερώσει άμεσα τον αγοραστή ώστε να ακυρωθεί ή τροποποιηθεί η παραγγελία του.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων που διατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα καθορίζονται από την εκάστοτε κατασκευάστρια εταιρεία. Οι παραγγελίες δίνονται στο τμήμα πωλήσεων του www.ashandmade1.gr το οποίο είναι υπεύθυνο για τη διάθεση καθώς και για την αποστολή των προϊόντων. Ο αγοραστής οφείλει να ενημερώνεται σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων που παραγγέλνει. Οποιαδήποτε ενημέρωση εκ μέρους του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, η οποία αφορά τεχνικές ή άλλες πληροφορίες γίνεται με κάθε επιφύλαξη.

Τρόποι Αποστολής

Το κόστος και η ευθύνη μεταφοράς των προϊόντων επιβαρύνουν κατά αποκλειστικότητα την εταιρεία            As handmade - As fashion ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ. Ο πελάτης δε φέρει καμία ευθύνη ως προς την ακεραιότητα των προϊόντων κατά τη μεταφορά τους. Το ύψος των εξόδων της μεταφοράς ορίζεται από την εκάστοτε συνεργαζόμενη εταιρεία και επιβαρύνει εξ ολοκλήρου τον αγοραστή. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από 2 (δύο) ημέρες από τη στιγμή της παραλαβής από την εταιρεία διανομής και η οποία μπορεί να μεταβληθεί έως και 5 (πέντε) εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τη χιλιομετρική απόσταση. Σε περίπτωση ειδικών συνθηκών (απεργίες, φυσικές καταστροφές, αργίες κλπ ) το www.ashandmade1.gr δεν φέρει καμία ευθύνη ως προς την καθυστέρηση παράδοσης του προϊόντος. Η εταιρεία www.ashandmade1.gr απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη σε περίπτωση κλοπής, φθοράς των προϊόντων, αλλοίωση ή συσκευασιών κατόπιν της παράδοσης του προϊόντος στον αγοραστή ή εκπρόσωπο του ή μεταφορική εταιρεία.

Εφόσον δεν έχει διευκρινιστεί ο τρόπος πληρωμής, τότε αυτόματα εννοείται αντικαταβολή με την παράδοση.

Οι τρόποι πληρωμών είναι οι κάτωθι:

Α) Εξόφληση και παραλαβή από το κατάστημα το οποίο βρίσκεται επί της οδού Σολωμού 3-5 στους                     Αγ. Αναργύρους (κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού)

Β)Μέσω αντικαταβολής κατά την παράδοση του προϊόντος από την συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφοράς (courier)

Γ) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό <<Τράπεζα Πειραιώς) 

Από 1.1.2014 βάσει νομοθεσίας, οι συναλλαγές άνω των 500€ γίνονται μόνο μέσω τραπέζης.

Ο αγοραστής στην ως άνω περίπτωση είναι υποχρεωμένος να αποστείλει το καταθετήριο με το ονοματεπώνυμο με email στο  (ashandmade1@gmail.com)  προκειμένου και να ολοκληρωθεί η παραγγελία. Η διαδικασία αποστολής ξεκινά σύμφωνα με την ημερομηνία και ώρα που παρελήφθη το ονομαστικό καταθετήριο από το www.ashandmade1.gr .

Επιστροφή παραγγελίας

Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας, μέσα σε 10 μέρες από την ημερομηνία που θα την παραλάβετε. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 10 ημερών ή σε περίπτωση που η συσκευασία του προϊόντος έχει ανοιχτεί, τότε το www.ashandmade1.gr δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις, θα πρέπει το επιστρεφόμενο προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. Συσκευασία, απόδειξη λιανικής πώλησης κλπ ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το www.ashandmade1.gr , είτε μέσω email από τη σελίδα επικοινωνίας, είτε τηλεφωνικά στο 6977686457, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-20:00.